Сместување

Сместување

Во Кавадарци, понудата за сместување е разнообразна и задоволува секакви потреби. Од удобни хотели со современи секции до автентични етно куќи и прекрасни вили, секој посетител може да најде идеални сместувачки опции. Локалните престои, добро уредени и со пријатна атмосфера, ги нудат посетителите со усогласен вкус со македонскиот стил на живеење. Некои сместувачки објекти нудат погледи кон виноградите или природните убавини, што го исполнува престојот. Во Кавадарци, секој посетител ќе најде сместување што го задоволува неговиот вкус и потреби.

 • Мотел Ресторан Моклиште

  Моклиште
  Мотел и ресторан со прекрасна храна каде ќе се чувствувате беспрекорно и ќе уживате во еден од најсовремените ресторани во тиквешкиот регион со извонреден квалитет и место кое ќе ви остави трајни спомени.
 • Хотел „Вила Бела“

  Во месноста Моклиште Кавадарци
  Хотел „Вила Бела“ на своите гости им нуди 24 часа услуги на рецепција, Бар, Греење, Интернет (безжичен), Клима уред, Паркинг (надворешен сопствен), Ресторан, Соби за непушачи, Тераса
 • Хотел Михајлово

  Конопиште
  Лоцирано на 40 километри од Кавадарци  со комплетно реконструиран пат, на надморска височина од 1200 метри, опколено со стара борова шума, „Михајлово“ ќе Ви понуди прекрасен престој во целосно реновирани и хотелски адаптирани соби, вкусни оброци подготвени на традиционален начин.
 • Хотел Фени

  Булевар Цветан Димов бр.28, 1430 Кавадарци
  Хотел „Фени„ е помеѓу најстарите сместувачки капацитети во град Кавадарци.Располага со над 30 соби ,неколку апартмани ,сала за свадби и церемони, сала за состаноци и бизнис конференции. На располагање на гостите се два ресторани и ноќен клуб.