Барови и кафетерии

Барови и кафетерии

Во Кавадарци, градот во Македонија, кафеаните се есенцијален дел од културата и социјалниот живот. Баровите во овој град одразуваат автентичност и топлина. Луѓето тука уживаат во кафе, алкохолни напитоци и разговори во удобна и пријатна атмосфера. Познати за својата гостопримливост, баровите во Кавадарци, се места каде се среќаваат пријателите, и традициите се одржуваат. Од традиционални до модерни, баровите тука го задоволуваат разновидното вкусовно задоволство на посетителите. Секој бар е причината за ново дружење и споделување на спомени во овој живописен македонски град.

 • Бар 37

  Ул. Блажо Алексов б.б. - Кавадарци
  Бар 37 преставува место кое има за цел да ги задоволи сите оние кои го имаат во себе слободниот дух на размислување ,кој сам по себе влече наклонување кон Rock and Roll како форма на изразување и дејствување.
 • Бар „Стрит“

  Егејска 33 A, Кавадарци

  Бар „Стрит“ е удобен простор за дружење и уживање во добра атмосфера.

 • Кафе бар „Елемент“

  Илинденска 19, Кавадарци

  Кафе бар „Елемент“ е удобен простор за дружење и уживање во добра атмосфера.

 • Кафе Дистрикт

  Ул. Дисанска бб Кавадарци
  Кафе бар Дистрикт е сместено во пазувите на градскиот парк во Кавадарци. Одличната атмосфера која ја нуди овој дел од градот дава дополнителна додадена вредност на секое испено кафе.