Хотел Фени

Хотел Фени

Хотел „Фени„ е помеѓу најстарите сместувачки капацитети во град Кавадарци.Располага со над 30 соби ,неколку апартмани ,сала за свадби и церемони, сала за состаноци и бизнис конференции. На располагање на гостите се два ресторани и ноќен клуб. Хотел „Фени „ својот квалитет на услуги успешно го одржува повеќе од 30 години.

Телефон
Работно време
24/7
Булевар Цветан Димов бр.28, 1430 Кавадарци