Слаткарница Свит Арт

Слаткарница Свит Арт

Слаткарница „Свит Арт“ Кавадарци е место создадено да ги задоволи и најпрефинетите вкусови кога станува збор за слатки. Кога станува збор за слатки и сладолед секој од нас сака да задоволи одреден вкус, дали е тоа вкусот на ванила, чоколадо, тирамису или било кој друг вкус, слаткарница „Свит Арт“ Кавадарци го има во својот асортиман. Сместена веднаш до градскиот плоштад во секое време на денот ова е местото каде вие заедно со вашите пријатели можете да ги задоволите и наjпрефинетите вкусови .

Паркинг место: има, но не е бесплатно
Паркинг за инвалиди: има, но не беспалтен
Место за седење (внатре) :15
Место за седење (надвор): 40
Картички: Виза, Мастер
Јазици: Англиски
Домашни Миленици: не е дозволено
Музика : Амбиентална.

Телефон
Работно време
08:00 – 21:00
ул. Илинденска, Кавадарци
Галерија