Рибен ресторан - Тиволи

Рибен ресторан - Тиволи

Рибен ресторан „Тиволи“ е она место во град Кавадарци каде сакате да бидете доколку сакате да вкусите риба. Наша обврска е да ги задоволиме сите барања на нашите клиенти кога станува збор за специјалитети од риба.

Телефон
Работно време
24/7
бул. Македонија бб, Кавадарци
Галерија