Ресторан „Кино Бавча“

Ресторан „Кино Бавча“

Ресторан Кино Бавча се наоѓа во центарот на Кавадарци, во близина на градскиот зелен пазар и нуди одлична храна и забава. Традиција преточена во кеиф и мерак до доцните вечерни часови, во секојдневното друштво на кавадаречките музички бендови и боеми.

Со бисерите на македонската традиционална кујна и со одбраните вина, во интимна атмосфера во која може да ужива секој гостин.

Кино Бавча во летниот период располага и со летна тераса, а самиот ресторан е синоним за богата трпеза со специјалитетите на македонската кујна и за грижливата селекција на македонски вина.

Работно време
08:00 – 01:00
7 ми септември бр.1, Кавадарци
Галерија