Ресторан „Кицо“

Ресторан Кицо

Ресторан Кицо успешно ги задоволува потребите на потрошувачите кои може да уживаат во современиот амбиент и традиционалната кујна. Најдобрата скара во градот се наоѓа во ресторан Кицо.

Во летниот период ресторанот има прекрасна летна тераса на која може да се релаксирате, во прекрасниот амбиент и вкусната храна. Исто така ресторанот нуди можност за изнајмување на објектот за организирање на родендени, матурски и други свечености.

Телефон
Работно време
09:00 – 01:00
Булевар Македонија 9А, Кавадарци
Галерија