Пица Ресторан Рамазоти

Пица Ресторан Рамазоти

Пица ресторан Рамазоти се наоѓа на улица Булевар Македонија б.б .Има богато мени кое се состои од традиционална македонска храна и интернационална кујна, а има голем избор на италијанска храна.

За летниот период ресторанот нуди незаборавни мигови во отворената летна тераса на која има реквизити за деца. Ресторанот нуди пријатна атмосфера и одлична музика за опуштање

Телефон
Работно време
09:00 - 00:00
Булевар Македонија б.б, Кавадарци
Галерија