Пекара „Грижо Ас“

Пекара Грижо Ас

Пекара Грижо Ас е една од неколкуте пекари во Град Кавадарци кои имат намера да ги задоволат и најпефинетите вкусови на своите клиенти во прозводството на пекарски производи.

На нивното мени се наоѓаат како традиционалните пекарски специјалитети од Македонската кујна така и пекарски специјалитети од регионот и пошироко.

Телефон
Работно време
04:00 - 23:00
7-ми Септември, Кавадарци
Галерија