Кафе „Рома“

Кафе „Рома“

Кафе „Рома“ е удобен простор за дружење и уживање во добра атмосфера. Понудата вклучува секаков вид на алкохолни и безалкохолни напитоци. 
Пријатната атмосфера и пристојните цени создаваат идеално место за одмор.
Одлично место за дружење и опуштање.

Работно време
08:00 – 01:00
Илинденска 115, Кавадарци
Галерија