Гостилница Старо маало

Гостилница Старо маало

Гостилница Старо Маало ви нуди приказна каде се спојуваат македонската кујна и традиција. Во духот на старата македонска кујна и традиционални орнаменти кои се дел од ентериерот на гостилницата можете да уживате во прекрасниот амбиент на гостилницата.

Во сокакот низ кој сите калдрми поминувале, во срцето на стариот дел од градот, во старото маало каде духот на боемштината уште постои, низ добрата боемска музика, вкусното македонско мезе и пијалок ова Старо Маало ги отвора портите на својата летна бавча.

Повелете на вкусна храна и уживајте во убавите звуци на боемската музика.
 

Телефон
Работно време
09:00 - 00:00
Ул. Браќа Хаџи Тефови бр.36 Кавадарци
Галерија