Бар Таим

Бар Таим

Ланч Бар „Тајм„ е новото урбано место во град Кавадарци каде се измешани  традиционалната и  интернационалната кујна. Љубителите на добрата храна во комбинација со урбано и модерно опкружување со сигурност ќе уживаат без разлика дали се работи за дружба со пријатели или едноставно се конзумира шолја кафе или чај. Вечерните часови се време за добра музика и општање, а ланч бар „Тајм„ е местото каде би сакале да се опуштите од секојдевните обврски или едноставно да уживате.

  • Паркинг место: има, но не е бесплатен
  • Паркинг за инвалиди: има, но не бесплатен
  • Место за седење (внатре): 30
  • Место за седење (надвор): 30
  • Картички: Виза, Мастер
  • Јазици: Англиски
  • Домашни Миленици: не е дозволено
  • Музика: Рок, Амбиентална, Поп
Телефон
Работно време
09:00 - 00:00
Ул. 7-ми Септември бр. 62, Кавадарци
Галерија