Бар „Стрит“

Бар „Стрит“

Бар „Стрит“ е удобен простор за дружење и уживање во добра атмосфера. Понудата вклучува секаков вид на алкохолни и безалкохолни напитоци. 
Пријатната атмосфера и пристојните цени создаваат идеално место за одмор.
Одлично место за дружење и опуштање.

Телефон
Работно време
09:00 - 00:00
Егејска 33 A, Кавадарци
Галерија