Сити Арт Кафе

Сити Арт

Сити Арт ланч лоциран на градскиот плоштад, е удобен простор каде што се нудат брзи, вкусни и здрави оброци, идеални за кратка пауза. Менито вклучува секаков вид на алкохолни и безалкохолни напитоци, свежи салати, сендвичи, супи и закуски, приготвени со прецизност и внимание кон квалитетот на состојките.

Со пријатната атмосфера и брзата услуга, Сити Арт ланч барот станува популарно место за опуштање.

Понудата вклучува секаков вид на алкохолни и безалкохолни напитоци и закуски.

Телефон
Работно време
08:00 – 00:00
Плоштад Маршал Тито, Кавадарци
Галерија