Ресторан “Ексклузив“

Ресторан “Ексклузив“

Ресторан Ексклузив се наоѓа во новиот дел на центарот на градот Кавадарци. За прв пат е отворен на 10.06.1989 со капацитет од 100 гости на едно ниво. Сега располага со 210 стола на две нивоа и летна тераса.

Во ресторанот се приготвуваат сите врсти риба на скара како и пржена риба, морски плодови, пици, пастрмајлии, традиционални македонски јадења и разновидни салати. Исто така во ресторанот се подготвува и интернационална храна.

Во склоп на ресторанот работи и кетеринг служба како и пица сервис со бесплатна достава. Располага со соба за состаноци и бежичен интернет. Специјалитет на ресторанот е пица “ Ексклузив” и бифтек “ Ексклузив”. Персоналот во ресторанот врши порачка на 4 јазика спрски, бугарски, грчки и англиски.

Работно време
08:00 – 01:00
бул. Македонија бб, Кавадарци
Галерија